TERMENI SI CONDITII


ACCEPTAREA CONDITIILOR


Site-ul www.Bicicletenoi.ro, numit în continuare Bicicletenoi.RO, este propietatea S.C. EXTREME RIDERS S.R.L., numit  în continuare Extreme Riders, înregistrat la Registrul Comertului cu nr. J40/21577/2006 si avand CUI RO 20119805.

Drepturile de autor asupra întregului continut de mai jos apartin în totalitate Extreme Riders.

Termenii si conditiile pot fi schimbate în orice moment de catre administratorul site-ului, denumit în continuare "Administrator", fara notificarea prealabila a persoanelor care îl utilizeaza, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. Accesând si navigând pe acest site, Utilizatorii accepta, de facto, termenii de utilizare descrisi în continuare. În cazul în care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, Utilizatorii trebuie sa înceteze accesarea site-ului.


LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR


Administratorul nu îsi asuma nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre Utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.


INFORMATII PERSONALE


Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informatii de natura personala. Aceasta are ca scop identificarea Utilizatorului si/sau posibilitatea de a îl/o contacta.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail).

Extreme Riders va pastra confidenaialitatea acestor informaaii.

Unele informaaii solicitate prin intermediul site-ului pot face obiectul unei prelucrari de date care au caracter personal (în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date). Prin accesarea si navigarea pe acest site, Utilizatorii consimt în mod expres si neechivoc la efectuarea acestor prelucrari.


RECOMANDARI PENTRU CLIENTI


Prin înregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteyi responsabil(a) de pastrarea în siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne înstiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti pe deplin în cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga. În aceste conditii nu puteti sub nici o forma, direct sau indirect, sa folositi continutul www.Bicicletenoi.ro incluzând, dar nelimitându-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite.


DETALII TRANSPORT:


Transportul se realizeaza prin Fan Courier. Taxele de transport si ramburs se gasesc pe site-ul transportatorului si se platesc de catre utilizator.


LEGATURA CU ALTE SITE-URI


Site-ul poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Extreme Riders utile în ceea ce priveste continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea Extreme Riders. În cazul utilizarii acestor legaturi web sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Extreme Riders nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe situl sau.


DREPTURI DE AUTOR


Elemente din continutul site-ului : elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date sunt proprietatea SC Extreme Riders SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Extreme Riders SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.


PRODUSE SI PROMOTII


Bicicletenoi.ro îsi stabileste singur preturile produselor si ofertelor speciale pe care le detine. Acestea sunt aduse la cunostiinta cumparatorilor prin intermediul.


www.Bicicletenoi.ro. Nu garantam disponibilitatea pe stoc, valabilitatea promotilor prezente pe www.Bicicletenoi.ro atât din cauza diferentelor contabile dintre stoc real si cel de pe www.Bicicletenoi.ro dar si a altor cauze printre care reducerea stocului prin vânzarea direct din magazin si neactualizarea online în timp real.


DISPUTE SI CONFLICTE


Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se încearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin întelegere între cele doua parti. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale Românesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor Românesti.


DREPTUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR


Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, în ambalajul original si în aceeasi stare în care au fost receptionate, în termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Factura fiscala tine locul contractului de vânzare-cumparare.

Returnarea produselor se supune acestei legi în cazul în care acestea au fost livrate clientilor prin firma de curierat rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Extreme Riders va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denuntarii în scris a contractului. Suma înapoiata cât si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, socuri, produse care prezinta urme de consum sau de uzura, etc.


NEWSLETTER


Abonare si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul www.Bicicletenoi.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricând va puteti dezabona urmând instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic în ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia româneasca si internationala.